Golden Rose Dipliner

27 Aralık

Merhabalar :)
Bugünün yazısı daha önce eyeliner sürme konusunda bir öneri yazım vardı orda kullandığım eyelineri soranlar oldu bende farkettim ki yazısı yok hemen yazmalıyım dedim :)





Golden rose dipliner ile tanışmam ilk eyeliner çekmeye çalıştığım zamanlara taaaa 3-4 yıl öncesine dayanıyor. O zamanlar bu ürün ilaç gibi gelmişti ve hala da severek kullanıyorum. Dipliner ile eyeliner arasında ki fark ne derseniz : Diplinerların eyelinera göre daha sert fırçası vardır. Sert fırçası sayesinde sürülüşü çok kolay oluyor hiç çekemeyen biri bile olsanız bu fırça sayesinde daha düz çizgiler çekebilirsiniz diye düşünüyorum.


İlk sürdüğünüz de göz kapağınız da ıslaklık hissediceksiniz bir kaç dakika sonra kuruyacak ve gün içinde bozulmadan akmadan eyeliner gün boyu sizi idare edecektir. Ayrıca çok güzel koyu ve parlak siyah bir rengi var. 



Temizlemesi de gayet kolay öyle zor çıkabilen bir ürün değil. Çokta bereketli bir ürün her gün kullansanız bile 2 ay rahat idare edebiliyor. Fiyatı performansına göre çok çok iyi. 10 TL gibi bir fiyatı var. Golden Rose standları bulunan mağazalarda kolaylıkla bulabilirsiniz.

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...