@aysegullemakyaj ile #sevgipaylasincacogalir Blogger Etkinliği ve Sponsorları

20 Şubat

Herkese merhaba:)
Tam da geçen hafta bugün Ayşegül 'ün organize ettiği #sevgipaylasincacogalir blogger etkinliğindeydim. 14 şubattan hemen bir gün önce sevgi paylaşınca çoğalır diyerek 10 blogger bir araya geldik. Bu sayede tanıdıklarımla hasret giderme, takip edip tanışamadığım blogger arkadaşlarım ile de tanışma fırsatım oldu.



Taksim Wintage House Otel 'in kafesinde bir araya geldik. Ortamın sıcak ve bizden başka kimsenin olmaması çok güzeldi. Bu sayede Ayşegül kısa sürede heyecanını atabildi, bizde hep birlikte çok keyifli vakit geçirdik.

Masamız biz etkinlik yerine vardığımızda hazır bizi bekliyordu! Kişiye özel detaylar olması bizleri daha da özel hissettirdi!


Ayşegül bizlere konuşmasını yaptıktan sonra sponsor firmaların ürünlerini tek tek anlatarak vermeye başladı. Onları incelerken, fotoğraflar çekerken aramız da çok hoş sohbetler geçti. Ama en çekişmeli olan kısmı çekilişti :)


Çekilişlerde şanlı olan kişilerden biriydim o gün!
2 tane çekiliş kazandım!

İlki tamda bir güzellik blogger 'ına uygun kahve fincanı oldu. Sizde satın almak ve diğer ürünlerini incelemek isterseniz instagram'da @yamukfincan olarak aratabilirsiniz.


İkincisi daha da bomba oldu! Sponsorlardan Blogger Tasarım 2 kişiye blog tasarımı hediye ediyordu ve kazananlardan biri de ben oldum! Bu da demek oluyor ki kısa zaman içinde blogumun yenilenen yüzü ile karşınızda olacağım :)

Blogger Tasarım

O günkü pasta ve adımıza özel kurabiyelerimiz Butik Bebiş 'tendi.
Pastanın tadı müthişti, etkinlik sonunda bitmiş enerjimize iyi geldi!


O gün masalarımızı süsleyen ve benim çoğu fotoğraflarımda arka fonum olan güzellikler de Tatlımo 'dan idi :)


Ve o gün bizleri yalnız bırakmayan sponsorlarımızı gelelim.. Hepsi hakkında çok kısa bilgiler verip detaylı yazılarını denedikten blogumda yer vereceğim.

CLC Cristaklity, aslında oldukça meşhur bir göz çevresi bakım kremiymiş. Çoğu ünlü tarafından severek kullanıyor ve göz çevresinde bıraktığı etki herkes tarafından sevilmiş. Bende bu etkinlik sayesinde deneyimleyeceğim. Açıkçası çok merak ediyorum!


NeoLifeSkin, cilt bakım ürünlerinden hediye göndermişlerdi. Yine ilk defa duyduğum bir markaydı.
Blogger etkinlikleri sayesinde yeni firmalarla tanışmak beni çok mutlu ediyor.


Beliz Kozmetik, herkesin hayran olduğu özel günlerde tercih ettiğim tek takma kirpik markası olan i-envy markasının takma kirpiklerinden çok şirin bir not ile göndermiş. Bu arada bu kirpikler Watsons ödüllerinde en iyi güzellik aksesuarında aday. Oyları fazlasıyla hak ediyor, ben verdim bile!


Alix Avien, tam da konsepte uygun kalpli kırmızı kutu içerisinde bir sürü ürün göndermişlerdi. Gördüğümüz anda hepimiz bir anda swatchlamaya başladık :) 


Tüm ürünleri denemek için sabırsızlanıyorum. Çoğunu ilk defa deneyeceğim. Ama o bronzer'ın senelik olduğunu şimdiden söyleyebilirim :)


Otacı, tester ürünlerinden göndermişler.


Activia, sağlık dolu sepeti ile o gün bizleri mutlu ettiler. Şimdi sepeti banyoda her gün kullandığım cilt bakım ürünlerini koyarak kullanıyor olabilirim :) Ürünlerinin hepsinin tadı güzel ama yoğurtlar efsane!


Amway; bir saç bakım serisi ile aramızdaydı. 

amway

Cyrene; yeni çıkardıkları makaron şeklinde lip balmı çok şirin! Vücut losyonunu da en kısa zaman da deneyeceğim.


Ekoz kozmetik, vanilyalı ve spreyli ortam, araba kokusu göndermiş.

Oda kokusu

Nubia 'dan hepimize exclusive cilt bakımı daveti vardı. En kısa zamanda gidip uygulama yaptırıp detayları blogumda anlatmak istiyorum.

O'Juvi parfümlerinin tamda o günkü konsepte uygun bir bayan bir erkek parfüm göndermesi çok ince bir düşünceydi. Bizimkisi siyah beyaz tamda beşiktaşlı bir çifte uygun! 


Elidor'da saç bakım serisi ve kuru şampuanı ile aramızdaydı. Kuru şampuan delisi olarak etkisini çok merak ediyorum.


Bayer, Bepanthol cilt bakım kremi, dudak bakım kremi ve onarıcı bakım merhemi ürünlerini şık bir kutu ile göndermişler. Bepanthol ürünlerinden evimizde mutlaka bulunuyor bunları da severek kullanacağımızdan eminim!

bayer

Dimes 'de taze sıkma nar, elma ve portakal sularından göndermişler. İyi ki orada fotoğraf çekmişim gelir gelmez zaten bitti denilebilir.


HC Hair Care markasını saç bakım ürünlerinde oldukça iddalı. Daha önce saç bakım yağını severek kullandım. Şimdide şampuan ve saç kremini deneyeceğim.

sacbakim.com

LeSoleil, piyasa güneş görmeyen saçlar için özel şampuan ile girerek ses getirdi. Bende #sevgipaylasincacogalir etkinliği sayesinde deneme fırsatı buldum. 

LeSoleil

Neutrogena, norveç böğütlenli besleyici vücut losyonu ile aramızdaydı.


Haceria simya yine ilk defa duyduğum marka oldu. Denememiz için cilt bakım ürünleri, duş jeli ve sabun göndermişler. Sitelerinde ürünlerinin doğal olduklarından bahsetmişler, bu yüzden kullanım süreleri kısıtlı. 


Bioderma, yepyeni ürünleri ile aramızdaydı!
İkisi de ne kısa zamanda blogda olucak:)


Revox, saç dökülmesini engelleyen at kuyruğu şampuanını göndermişlerdi.
İnce telli ve dökülen saçlarıma faydası olacak mı acaba?


Splat, profesyonel ağız bakım ürünleri içeren bir marka. Etkinlikte diş macunlarından bizlere göndermişlerdi.

diş macunu

Moshos Garden, tonik ile kaş ve kirpik serumundan göndermişlerdi. Kaş ve kirpik bakımı en ihtiyacım olan şey, bakalım yorumlarım nasıl olacak.


The Premium Organics, organik katı ve bitkisel yağları bulunan bir marka.
Benimde şansıma argan yağı ve shea butter geldi.


İxora parfüm, parfümlerden başka vücut için ürünleri de bulunuyormuş. Bizlere argan yağlı kremlerinden göndermişler.


Ayşegül etkinlikte bombayı sona saklamıştı. Deina markasının bir sürü renkli kozmetik ürünlerinden hediye edildi. Denemek ve yorumlarımı sizlerle ile paylaşmak için sabırsızlanıyorum.


Cosmed, o güzel mesajı içeren çantası, saç bandı ve hassas ciltler için yatıştırıcı sos krem gel göndermişlerdi.


Farklı aramalı popcornları ile MrandMrsPopCorn'da aramızdaydı.


Ve bize özel hazırlanan defleri ile nookbooks defterleri


Vee yazının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Buradan Ayşegüle emeklerinden ve bize böyle güzel bir anı bıraktığı için, sponsor firmalara da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Sevgilerimle..

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...