Cilt Bakımında Yeni Trend Hydrafacial MD | Marebelis Klinik Nişantaşı'nda Hydrafacial MD Uygulaması Deneyimim

23 Nisan

Herkese merhaba!
Geçen hafta Cumartesi günü kızlarla bakım günü ilan ettik ve soluğu Marebelis Klinik Nişantaşı'nda aldık. 
Klasik cilt bakımının pabucunu dama atan ve oldukça popüler olan Hydrafacial MD uygulamasını yaptırdık. Yazının devamında deneyimlerimi bulabilirsiniz. 
Keyifli okumalar..

Öncelikle Marebelis Klinik'ten kısaca bahsetmek istiyorum. 
Prof. Dr. Murat TÜREGÜN ve Dr. Ali Osman APAYDIN tarafından kurulan Marebelis Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği, Nişantaşı'nda bulunmakta ve merkezde estetik, zayıflama ve kozmetik uygulamalarda dünyaca ünlü markaların son teknoloji cihazlarıyla hizmet vermektedirler.

Gelelim yazının kahramanı Hydrafacial MD uygulamasına!



Nedir bu Hydrafacial?
Amerikan FDA onayını almış ve dünyaca kabul edilmiş en iyi cilt temizlik ve bakım cihazıdır. Kısacası Hydrafacial; cilt temizliğini ve tedavisini aynı anda bize sunuyor.

Hydrafacıal'ın Diğer Cilt Bakımlarından Farkı Nedir?
Cilt temizliğinin yanında tedavi edici özelliğinin olması. Düzenli uygulamalar sonucunda içerdiği solüsyonlar cildi hem derinlemesine temizliyor hem de yüzeysel lekelerin, ince kırışıkların ve akne skarlarının azalmasını sağlıyor. 
Hydrafacial uygulaması nasıl yapılıyor?
İşlem toplamda 20-30 dk sürüyor. Uygulama sırasında kesinlikle acı çekmiyorsunuz.



Öncelikle bu uygulama tüm cilt tiplerine uygulanabiliyor. Hydrafacial MD cihazının özel başlıklarından çıkan basınç zengin içerikli serum ve vakumla cildi ölü hücrelerden, siyah noktalardan ve aşırı yağdan arındırıyor. Uygulanan serumlar ise ciltte antioksidan özellikte ve cilt yenilenmesini ve onarımını sağlıyor. İşlem sırasında birden fazla başlık kullanılıyor. 

Hydrafacial MD cihazını süpürge gibi düşünebilirsiniz. Cildinizde ki yağı, kiri, siyah noktayı içine çekip, aynı zamanda da lekeler ve çizgilerinizin üzerinde tedavi yapıyor.



Sonrasında ise ışık terapisi uygulanıyor. Bu LED ışık tedavisi ise ciltteki kolajen artışına yani elastikiyet kazanımına fayda sağlıyor. Işık tedavisinde renkler cilt tipinize göre değişiyor. Benim akneye meyilli olduğu için mavi ışık kullanıldı. Anti-aging etki için kırmızı ışık kullanılıyor. Hydrafacial MD uygulaması her cilt tipi ve rengine, her sezon (yaz-kış farketemden) uygulanabiliyor

  Biz bir seans yaptırdık. Önerilen 1 ayda 4 defa yaptırmak (Haftada bir olacak şekilde). 

Benim en sevdiğim yanı uygulama yaptıktan sonra hayattan kopmuyorsunuz. Klasik cilt bakımı yaptıranlar bilir sıkma işleminden sonra cildiniz dehşet bir hal alır. Bu uygulamada kesinlikle böyle bir durum yok. Sadece benim gibi hassas bir cilde sahipseniz uygulama sırasında biraz kızarıklıklarınız oluyor ama bu da uygulama sonrasında yaklaşık 5-10 dk sonra geçiyor. Ama cildinizin o ışıltısı, tertemiz görüntüsü ertesi güne bile kalıyor. Cilt bakımından sonra erkek arkadaşım beni aldı ve o tepkisini sanırım hiç unutmayacağım! Cildin nasıl parlıyor senin öyle, nasıl olduysa hep yaptıralım dedi :)

Marebelis Klinik’te HydraFacial uygulamasının seansı 500 TL.
Şu anda devam eden bir kampanya ile 30 Hazirana’a kadar MasterCard sahiplerine özel %30 indirim fırsatı vardır. Kampanyayla ilgili buraya bakabilirsiniz.
İşleme başlamadan öncesi - sonrası

Marebelis Klinik Nişantaşı'nın güler yüzlü ve alanında profesyonel ekibinden çok memnun kalarak merkezden ayrıldım. Ortam gayet şık ve dediğim kadar bir o kadar da sıcak bir ortam var. Eğer bakım yada estetik uygulamalar hakkında bilgi almak isterseniz Marebelis Kliniği sizlere tavsiye edebilirim.

www.marebelis.com
0 212 232 02 12
0 546 233 02 12
info@marebelis.com

Sevgilerimle..

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...