COSLYS Organik Sertifikalı Turunçgil Kokulu Roll-On Deodorant | Alüminyumsuz Deodorant!

06 Mayıs

Herkese merhaba!
Bay-bayan şüphesiz hepimizin en çok kullandığı kişisel bakım ürünlerinden biri Deodorantlardır.
COSLYS Organik Sertifikalı Turunçgil Kokulu Roll-On Deodorant hakkında yorumlarımı ve alüminyumsuz deodorantın zararlarını yazının devamında anlattım.
Keyifli okumalar..



İçeriğinde ki doğal alum taşı (kan taşı) sahip olduğu arındırıcı özellikler ile kötü koku ile savaşır ve gözenekleri tıkamadan terlemeyi kontrol altına almayı vaad ediyor.
Missss gibi turunçgil kokusu var.
Gün boyu terlemenizi kontrol altına alıyor. Gün içerisinde hele çantanızda tutarak bir kere bile tazelemeniz daha da etkili sonuçlar elde etmenize yardımcı oluyor.
Giysilerinizde beyaz iz yada sarı leke yapmıyor.
COSLYS markasının ürünleri Bio Organik ve Eko sertifikalıdır. Ayrıca hayvanlar üzerinde test yapmayan bir markadır.
En büyük artılarından biri sentetik parfüm, alüminyum, boya, koruyucu, PEG, paraben, petrol ürünleri, parafin, silikon türevleri ve GDO içermiyor oluşu!

Deodorantlarda neden mi içerik bu kadar önemli!
Koltuk altlarımıza uygulamadığımız ürünlerde paraben, alüminyum ve tuzlarını içermeyen ürünler tercih edin. Çünkü bu maddeler deri tarafından emilip kana karışınca özellikle  bayanlarda göğüs kanserini tetikliyor. Ayrıca yaptığım araştırmalarda da alüminyumun Alzheimer için tetikleyici olabileceğinide okuduktan sonra bu maddeleri içeren ürünleri tercih etmiyorum.


Bu yüzden COSLYS markasının Organik Sertifikalı Roll-On Deodorantları hem içerik bakımından, hem organik olmasından hemde miissss gibi kokmasından dolayı tercih edebileceğiniz bir ürün.

COSLYS Organik Sertifikalı Turunçgil Kokulu Roll-On Deodorant'ın boyutu 50 ml ve fiyatı 31.20 TL. Satın almak ve incelemek isterseniz aşağıda ki linke tıklayabilirsiniz.

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...