NEUTROGENA®’DAN CİLT BAKIMINDA DEVRİM YENİ NEUTROGENA®HYDROBOOST® SERİSİ

08 Aralık

Etkili cilt bakım ürünlerinin yaratıcısı Neutrogena®, nemlendirici, cilt ve makyaj temizleyicilerden oluşan yeni HydroBoost® Serisi ile cilt bakımında yepyeni bir çağ başlatıyor.  Ciltte nemlendirme etkisi gün boyu süren Water Gel ve Gel Creamnemlendiricilerinin yanısıra, Temizleyici Jel, Peeling Jel, Makyaj Temizleme Suyu, Temizleme Sütü ve Makyaj Temizleme Mendilinden oluşan komple bir cilt bakım serisi sunuyor.



Nemlendirmeye dair bildiğiniz her şeyi unutun! Cildinizde suyun mucizesini keşfedin…
Serinin Amerika’nın bir numaralı yüz bakım ürünü seçilen nemlendiricisi
Neutrogena®HydroBoost®Water Gel, yepyeni teknolojisi ve içeriği ile bildiğimiz tüm nemlendiricilerden farklı olduğunu ortaya koyuyor. Çünkü,HydroBoost®Water Gel, kendi ağırlığının 1000 katı kadar su tutabilen Hyalüronik Asit içeriği sayesinde, nemi yoğun bir şekilde cilde depoluyor.  Neutrogena® tarafından geliştirilen Hyalüronik Gel Matrix teknolojisi ile ciltte su tutmaya yardımcı oluyor.  

Doğal bir su rezervuarı gibi çalışan Hyalüronik Gel Matrixyapısı, hapsettiği nemi cilt ihtiyaç duydukça gün boyu düzenli olarak geri veriyor.   Bu sayede, su ile tazelenen cilt, sağlıklı, sıkı ve capcanlı bir görünüme kavuşuyor.  Sabahtan akşama kurumaya, sağlıksız ve donuk görünmeye neden olacak dış etkenlerle karşı karşıya kalan cilde tüm gün nem desteği sağlıyor. Cildi pürüzsüzleştiren,ve yumuşatan Neutrogena®HydroBoost® nemlendiricinin kuru ciltler için yoğun nemlendirme özelliğine sahip, parfümsüz Gel Cream çeşidi de bulunuyor. Neutrogena®HydroBoost® Gel Cream ise, cildi 48 saate kadar nemlendiriyor. Ayrıca, ürünün 4 haftada cilt pürüzlerini önemli ölçüde düzelttiği klinik çalışmalarla kanıtlanmış**.

Neutrogena® HydroBoost® Serisi ile Cildi Kurutmadan Temizlik…
Nemlendiricilerden sonra HydroBoost® Serisinin diğer yıldız ürünleri temizleyiciler de suyun mucizesini sürdürüyor.  Neutrogena® patentli Barrier Care teknolojisi ile geliştirilen HydroBoost®Temizleyiciler, kir, yağ ve makyajı ciltte kalıntı bırakmadan temizlerken aynı zamanda cildi neme doyuruyor.Pek çok köpük temizleyici cilde nüfuz ederek cildi tahriş eden yüzey aktif maddeleri içeriyor.  Barrier Care teknolojisine sahip özel formüllü HydroBoost® temizleyiciler ise, cilt yüzeyine nüfuz eden aktif madde miktarını azaltıyor ve lipit bariyerinin bozulmasını minimize ediyor.  Aynı zamanda nemlendirici etken maddelerle birlikte cilt bariyerini koruyor ve temizledikten sonra cildi kurutmuyor.
Yenilikçi hafif jel olan Neutrogena®HydroBoost®Water Gel Temizleyici su ile aktif hale geliyor.  Köpüğü ile cildi; kir, yağ ve makyajdan arındırırken, ciltte herhangi bir kalıntı bırakmıyor ve cildi kurutmuyor. Gözenekleri tıkamadan temizleyen ürün, hassas ciltler için çok uygun.


Neutrogena®HydroBoost® Makyaj Temizleme Suyu, cildi kir, makyaj ve rujdan bile arındıran benzersiz bir temizleyici.  Hyalüronik Asit içeren ve patentli bir temizleme teknolojisiyle geliştirilen HydroBoost® Makyaj Temizleme Suyu, cildi etkili bir şekilde temizlerken suyu cilde hapsetmeyi sağlayan cilt bariyerine zarar vermiyor.Böylece cilt temizlendikten sonra kurumuyor, tazeliğini ve canlılığını koruyor.
Neutrogena®HydroBoost® Jel Temizleme Sütü, jelin cildi ağırlaştırmadan temizleme özelliğini makyaj temizleme sütünün etkinliği ile birleştiriyor.  Ciltteki kiri, makyajı ve suya dayanıklı maskarayı nazikçe temizlerkensusuzluğunu gideriyor, ciltte yağlı kalıntı bırakmıyor.  Hassas ciltler için uygun olan ürün, yağsızdır ve oftalmolog tarafından test edilmiş.


Yenilikçi jel dokuya sahip Neutrogena® HydroBoost® Pürüzsüzleştirici Jel, içeriğindeki yumuşak mikro taneciklerle cildi nazikçe ve etkili bir şekilde kirden arındırırken aynı zamanda cildi nemle destekliyor.Cilt temizlendikten sonra kurumuyor,pürüzsüz ve yumuşacık oluyor.  Sabun ve yağ içermeyen ürün hassas ciltler için uygun.




Ferah temizleme losyonluNeutrogena®HydroBoost® Makyaj Temizleme Mendili, yüz ve göz üzerinde rahatlıkla kayarak kiri ve makyajı, hatta suya dayanıklı maskarayı bile kolaylıkla çıkarıyor, cildin nemini artırıyor. Her kullanımdan sonra cilde ferahlık hissi veren ürün, cildi anında yumuşacık yapıyor ve hassas ciltler için de uygun.



  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. tanıtım için teşekkür ederim, water gel kremini kullandim cok memnun kaldım. şimdi jelini de almaya karar verdim ^^

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...