Diadermine’den “Kadınlar ve Gençler Güçlensin, Destek Sensin” Projesi…

15 Şubat

HENKEL’in öncü cilt bakım markası DIADERMINE, şimdi Türkiye’nin önde gelen güzellik ve kişisel bakım ürünleri zincirlerinden WATSONS ve TOPLUMGÖNÜLLÜLERİ VAKFI ile birlikte anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Kadınlar ve Gençler Güçlensin, Destek Sensin adıyla hayata geçecek olan proje 14 Şubat 2017 Salı günü St. Regis Hotel’de yapılan bir organizasyon ile duyuruldu. Projeye Sitare Akdilek’in öncülüğünde Arzu Sabancı, Burcu Hanif, Cansen Kut, Elif Gönlüm, Işıl Reçber, Revna Demirören, Tuğba Jabban ve Zeynep Üstünel gibi cemiyet hayatının tanınan isimleri de destek verdi. Organizasyonda ise sunuculuğu, ekranların başarılı ismi Ebru Akel Sancak üstlendi…

Kadınlara meslek, gençlere sosyal sorumluluk eğitimleri...

DIADERMINE, “Kadınlar ve Gençler Güçlensin, Destek Sensin” projesi kapsamında, meslek sahibi olmak isteyen kadınlara WATSONS’ın iş birliği ile DIADERMINE Akademi’de eğitim olanağı sağlayacak. 80 saat sürecek güzellik uzmanlığı eğitimini başarıyla tamamlayanlara ise Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalar verilecek. Kursiyerler ayrıca eğitim sonrası WATSONS ve HENKEL’de çalışma fırsatı da elde edebilecek. Bunun yanı sıra Toplum Gönüllüsü üniversite öğrencilerinin de TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI’nda sosyal sorumluluk eğitimleri almalarına katkıda bulunulacak. DIADERMINE sadece WATSONS mağazalarında satışa sunulan Lift+ Super Filler serisine ait özel setlerden elde edilen geliri ise bu projeye aktarıyor. 


Ünlü isimler de projeye destek veriyor…

“Kadınlar ve Gençler Güçlensin, Destek Sensin” projesi, 14 Şubat 2017 Salı günü İstanbul St. Regis Hotel’de başarılı Oyuncu ve Sunucu Ebru Akel Sancak’ın sunumuyla gerçekleşen bir basın daveti ile duyuruldu. TÜRK HENKEL Pazarlama Direktörü Pınar Akıskalıoğlu’nun konuşması ile başlayan organizasyon, DIADERMINE Marka Müdürü Melis Kantarcı’nın projeyi anlattığı konuşması ile devam etti. Sonrasında TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI Başkanı Tuğba Jabban, WATSONS Türkiye Genel Müdürü Ahmet Yanıkoğlu ve TÜRK HENKEL Yürütme Kurulu Başkanı Hasan Alemdar kürsüye gelerek proje ile ilgili görüşlerini aktardı. Organizasyon; Sitare Akdilek, Arzu Sabancı, Burcu Hanif, Cansen Kut, Elif Gönlüm, Işıl Reçber, Revna Demirören, Tuğba Jabban ve Zeynep Üstünel gibi projeye destek veren isimlere plaketlerinin takdim edilmesi ile sona erdi.


  • Share:

You Might Also Like

0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...