File Çorap Pantolon İkilisi Trendi

12 Şubat

Herkese merhaba!
Feminen kadınların her zaman tercih ettiği file çorapların 2016-2017 yıllarında popüleritesi yükseldi! Hele de yırtık pantolon ile olan kombinleri. Bende sizler için beğendiğim kombinleri bir araya getirmek istedim. Bu trendi beğenip uygulamak isteyenlere kombinlerinde fikir olması dileğiyle, keyifli okumalar..
İlk dikkat çeken kombin yırtık pantolon ile olanları. Yırtık pantolon içine giyilen file çorap yırtık yerlerden gözükerek kombini bambaşka bir hale getirmektedir. Kot pantolon daha salaş bir görünüm verirken işin içine file çorap girince bence daha feminen hale getiriyor.




Burada dikkat edilmesi gereken bir nokta var!
Geniş delikli ve küçük delikli olmak üzere iki çeşit file çoraplar bulunmaktadır. İnce ve uzun bacaklar ikisini de kullanabilir. Ama kalın ve kısa bacaklar daha küçük fileli çorapları tercih etmeleri daha güzel olacaktır.


Diğer dikkat çeken kombin ise file çorabın bel kısmından yukarı çekerek pantolonun bitiş noktasından yukarı çıkarmak ve üstüne kısa bir üst giyerek o detayı ön plana çıkarmak. Ki bence en iddialısı da bu!



En sevdiğim kombinlemeye gelirsekte ayakkabılar ile yapılan kombinleri çok seviyorum. Özellikle de spor ayakkabılar ile olanlarına!


Külotlu çorap formunda değilde kısa biten fileli çorapları spor ayakkabı ile kullanıldığında da çok güzel duruyor.





Sevgilerimle..

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...