Arzu Sabancı ve Koton’dan ‘zamansız şıklık’ sunan özel koleksiyon | Basın Bülteni

15 Mart

‘Arzu Sabancı for Koton Koleksiyonu’ ile yaz modasına
Sofistike ve özgün bir yorum

Koton, moda ve tasarım dünyasının önde gelen isimleriyle imza attığı özel koleksiyonlara yeni bir halka ekliyor. Kendine has çizgisi ve seçkin tasarımlarıyla moda dünyasına güçlü izler bırakan Arzu Sabancı, Koton için hazırladığı 2017 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu ile yaz modasına özgün bir yorum getiriyor. Koleksiyon, sofistike tarzın ters köşe şaşırtmalarla özgünleştiği bir çizgi taşıyor. Arzu Sabancı for Koton Koleksiyonu, Koton’un butik seviyede ele aldığı yeni bir kalite yaklaşımını da ortaya koyuyor.
En yeni trendleri moda tutkunlarıyla buluşturan Koton, moda dünyasının simge isimlerinden Arzu Sabancı’nın imzasıyla yeni bir koleksiyonu moda severlerle buluşturdu. Koton ile ilk kez bir araya gelen Arzu Sabancı’nın kendine özgü, seçkin bakış açısını yansıtan; 67 tasarımdan oluşan ‘Arzu Sabancı for Koton’ koleksiyonu, 2017 İlkbahar – Yaz modasına ‘sofistike’ ve aynı zamanda ‘özgün bir bakış getiriyor. Arzu Sabancı’nın kendi tarzını yansıtan koleksiyon şehirli, çalışan, seyahat eden, yaratıcı, yüksek tempolu ve farklılıklara özen gösteren kadının temsili olarak karşımıza çıkıyor.
İşlevsel parçalardan oluşan koleksiyon şehir yaşamına dair gece ve gündüz şıklığını bir arada sunuyor. Militer ve marin çizgilerin hakim olduğu koleksiyon zamanın ötesine geçen klasik parçaları yeniden yorumlayarak sezonun en güncel trendleriyle buluşturuyor. ‘Zamansız şıklık’ sunma iddiası taşıyan tasarımlarda klasik parçalar, Arzu Sabancı’nın dokunuşuyla zamanın ruhunu yakalayan yeni bir formda hayat buluyor.
Arzu Sabancı for Koton tasarımlarının ayırıcı özelliği; sert, açık ve net tarzların; floral, dekolte ve payet gibi feminen detaylarla bir araya gelişiyle elde edilen kontrastlarda öne çıkıyor. Militer trendlere eklenen payet detaylar, haki rengin feminen bir görünümle sunulmasına olanak sağlıyor. Cesur ve belirgin çizgileri kırmızı ve turuncu tonlarla buluşturan koleksiyon ayrıca, mavi, beyaz ve sarı renk tonları; kumaşlardaki dirilik, asimetrik kesimlerle ‘marin’ bir şıklık vadediyor.
Yıldız gibi parlayan sofistike zarafet
Arzu Sabancı for Koton Koleksiyonu, iddiasını, dore ve lamenin önderlik ettiği işlemeler ve yıldız motifleri ile en zarif şekilde ortaya koyuyor. Koleksiyonda ön plana çıkan parçalar arasında ışıltılı işlemelerle süslenen militer parka, maskülenlikten feminenliğe yumuşak bir geçiş yapan kol detaylı poplin gömlek, sırt detaylı haki ceket ve elbise yer alıyor.
Koleksiyonda marin tarzın işlendiği tasarımlarda ise klasik mavi ve beyaz çizgiler capcanlı sarı rengiyle bir araya geliyor. Klasik marin tarzının ötesine geçerek yeni ve modern bir yorum getiren koleksiyon, omuzları açıkta bırakan tek omuz modeller ve kullanılan volan detaylı parçalar ile dikkat çekiyor.
Arzu Sabancı for Koton Koleksiyonu içinde yer alan, açık ve asimetrik omuz detayların kullanıldığı mavi beyaz çizgili poplin gömlekler, all-over ve nakış detaylı beyaz brode elbiseler ve bel hatlarını ön plana çıkaran yüksek bel paper bag pantolonlar marin tarzının iddialı parçaları arasında yer alıyor.


Butik kalitede bir kapsül koleksiyon
Koton, Arzu Sabancı ile yola çıkarak hayata geçirilen bu kapsül koleksiyonla, en yüksek kalitede kumaşların ve en yeni trendleri yansıtan özel tasarımlarla ortaya çıkan butik bir anlayışı da Koton mağazalarında moda severlere sunuyor.
Arzu Sabancı Koton 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, bu yaz stiliyle göz doldurmak isteyenler için 90 farklı Koton Mağazası’nda ve online alışverişin adresi koton.com’da satışa sunuluyor.

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...