URBAN Care Style Guide Deniz Tuzu Etkili Sprey

26 Aralık

Herkese merhaba,
Bu yazı en çok saçlarına ısıl işlem yapmaktan sıkılmış, saçları yıpranmış, ısıl işlem uygulamaya gerek kalmadan doğal dalgalar elde ederek şekillendirme isteyenleri mutlu edecek! 
URBAN markasının Care Style Guide serisinden Deniz Tuzu Etkili Sprey hakkında incelemeleri ve deneyimlerimi yazının devamında bulabilirsiniz.



Deniz Tuzu Spreyi, 
Denizden henüz çıkmışcasına dalgalı ve doğal bir görünüm yaratmak için geliştirilmiş.
Saça hacim ve hafif bir dolgunluk sağlıyor.
Tüm saç tipleri için uygun.
İçeriğinde bulunan Keratin Complex ve UV Filtresi ile saçınızı şekillendirirken bakım yapmanıza ve korumanıza yardımcı oluyor.



Nasıl uyguluyorum peki,
Duştan çıktıktan sonra temiz saçlarım kurumaya yakınken biraz fazlaca sıkıp dolayarak topuz yapıp saçlarımı tepede topluyor ve yatıyorum. Sabaha saçlarımı açtığımda dalgalarım daha kıvırcık oluyor ve saçlarımı birazda sertleştirdiği için dalgalarımın kalıcılığı daha uzun oluyor. Çünkü normalde saçlarım ince ve yumuşak hafif sertleşmediği sürece dalgalarım hem olmuyor hemde kalıcı olmuyor. Bu yüzden bu ürünü çok sevdim. Aşağıda ki fotoğrafta da sabah topuzu açtıktan sonra ki halini paylaşıyorum.



Tabi siz ister kuru saçlarınıza ister nemli saçlarınıza da uygulayabiliyorsunuz. Duştan çıktıktan sonra saç boylarınıza üründen sıkıp kurumaya bıraktığınızda çok doğal denizden çıkmışcasına hafif dalgalar elde edebilirsiniz.

Sonuç olarak saçlarınıza dolgunluk ve hacim sağlıyor.

Ayrıca ürünün deniz gibi hoşta bir kokusu bulunuyor saçlarda da uzun süre kalıyor. İlk uygulamada azıcık yapışkanlı bir his bırakıyor ama bu zamanla geçiyor sabah saçlarımı açtığımda bu his kalmıyor.

Ürün 200 ml lik plastik, sprey şeklinde bir ambalaja sahip. URBAN Care ürünlerini çeşitli güzellik marketlerinde bulabilirsiniz.


Sevgilerimle..


  • Share:

You Might Also Like

0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...